Weihnachtsgeschenke in Gold: E-Bike von BZEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on pinterest

Met Kerstmis kan het een beetje sprankelend zijn. De slanke e-bikes Milano en Amsterdam van  het Belgische nieuwkomersmerk BZEN zijn een droom in goud . Maar de twee mooie meisjes stralen niet alleen visueel uit. Geconcentreerde e-power is bijna onzichtbaar van binnen verborgen – en met ongekende lichtheid in termen van gewicht, bediening en rijcomfort. Voor vrouwen en mannen van over de hele wereld een stijlvol en ontroerend cadeau onder de kerstboom.

Met goede bedoelingen het nieuwe jaar in

Verleng het fietsseizoen eenvoudig of fiets met de neus in de wind direct naar de lente: de BZEN e-bikes wegen slechts 14,5 kilogram   en zijn daarmee een van de vlieggewichten op de markt. Het Amsterdamse model   is waarschijnlijk de lichtste in massa geproduceerde e-bike ooit.

Maar niet alleen vanwege hun lichte gewicht, nodigen de chique stadsfietsen je uit voor een aanzienlijk langer fietsseizoen: in lijn met de kerstglamour schitteren het Amsterdam voor dames en het Milano-model voor mannen ook als een elegant geschenk onder de kerstboom en trekken  vooral aan de Straat bewonderende blikken. Lichtgevend maar tegelijkertijd onopvallend, het StVO-compatibele LED-achterlicht is verborgen in de zadelpen en dankzij het automatische sensorsysteem wordt het precies geactiveerd wanneer het nodig is. De app-vrije instelling op het ingetogen display en de framegeometrie die is ontworpen voor comfort zijn ook handig. De antislip platformpedalen met griptape beschermen net zo dure leren zolen als gevoelige hoge hakken en de onderhoudsvrije en fluisterstille riemaandrijving houdt de broekspijpen schoon. Als je niet babbelt als je de prachtige kleur complimenteert, kun je het geheim van de ingebouwde staartwind nemen die zich gemakkelijk 60 kilometer terug op de weg uitstrekt: de  batterij is onzichtbaar verborgen in de onderbuis  en alleen experts kunnen de kleine motor op het achterwiel ontdekken.

Nu  hier  Boek een proefrit met onze partner List Ride.